Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu

İmkanlarımız

Sınıf ve Laboratuvarlar

Yüksekokulumuzda; teknolojik donanıma sahip 13 adet sınıf, 1 adet bilgisayar laboratuvarı, 1 adet çağrı merkezi hizmetleri laboratuvarı, 1 adet 150 kişilik konferans salonu ve 1 adet okuma salonu vardır.
Engelli Dostu Kampüs

Yüksekokulumuzda; engelli öğrencilerimizin kullanabileceği engelli asansörü ve engelli lavobaları vardır. Yüksekokul içerisinde merdivenler engelli öğrencilerimize göre düzenlenmiştir. 
Barınma

Okulumuzda öğrenim gören öğrencilerimiz barınma konusunda sorunlar yaşamamaktadırlar. Kredi ve Yurtlar Kurumu'na ait toplam 725 öğrenci kapasiteli 2 adet devlet yurdu vardır. Barınma ihtiyacının bir kısmı da, ilçemizde bulunan özel yurtlar ve Trabzon’da bulunan devlet yurtları tarafından karşılanmaktadır.
Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu öğrencileri için yurt olanaklarından bazıları; Kredi ve Yurtlar Kurumu Yurdu [Kız ve Erkek Öğrenci] (Beşikdüzü Vardallı Mahallesi-BMYO Kampüsü bitişiği), Usta Kız Öğrenci Yurdu (Beşikdüzü Vardallı Mahallesi), Fuat Hoca Erkek Pansiyonu (Beşikdüzü İlçe Merkezi).
Beslenme

Yüksekokulumuz bünyesinde öğrencilerimiz için yemekhanemiz ve kantinimiz mevcuttur. Kantinimiz düzenli olarak denetleme komisyonu tarafından denetlenmekte olup öğretim saatleri boyunca açık kalmaktadır. Öğrencilerimiz kampüste geçirdikleri zamanlar dışında beslenme ihtiyaçlarını şehir merkezinde bulunan restoran ve kafelerde de giderebilmektedirler. Restoranlarda, zengin bir mutfağa sahip olan yöresel Karadeniz yemeklerini bulmak mümkündür.
Sağlık

Trabzon Üniversitesi, ailesinden sosyal güvencesi olmayan öğrencilerin tüm tedavi giderlerini karşılamaktadır. Eğer öğrencilerin ailesi herhangi bir sosyal güvenlik kurumuna bağlı ise, öğrencinin tedavisi o kurum tarafından yapılmaktadır. Öğrencilerimize ilçe merkezinde bulunan Beşikdüzü Aile Sağlığı Merkezi ve Vakfıkebir ilçesinde bulunan Vakfıkebir Devlet Hastanesi ile ilimizde bulunan tüm sağlık kurumları tedavi hizmeti vermektedir.
Sosyal Faaliyetler

Yüksekokulumuzda bulunan İsmail Doğu Gözaçan Konferans Salonu toplam 150 kişilik kapasitesiyle hizmet vermektedir. Öğrencilerimiz çeşitli sosyal, kültürel aktiviteler gerçekleştirmekte eğitim amaçlı seminerler, konferanslar paneller yanında eğlence faaliyetleri de düzenlemektedirler.
Sportif Faaliyetler

Yüksekokulumuzda öğrencilerimizin spor yapabilecekleri; 1 adet futbol sahası, 1 adet voleybol ve basketbol sahası, 1 adet tenis kortu ile 2 adet tenis masası bulunmaktadır. Okulumuz bünyesinde bulunan spor tesislerinde Güz ve Bahar Yarıyıllarında bölümler ve sınıflar arası basketbol, futbol, voleybol, masa tenisi ve dart turnuvaları düzenlenmektedir. Yüksekokulumuz, Rektörlüğümüz tarafından düzenlenen spor şenliklerine voleybol, basketbol, futbol ve masa tenisi kız ve erkek takımlarımız ile katılmaktadır.

Menüyü Kapat