Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu

Okulumuz ev sahipliğinde  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer hocamızın katılımı  ile Şalpazarı MYO ve okulumuz 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı dönem sonu Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.

Okulumuz ev sahipliğinde  Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Çimer hocamız ve Şalpazarı Meslek Yüksekokulu müdür ve akademik personelinin katılımı ile  2022-2023 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı dönem sonu Akademik Kurul Toplantısı gerçekleştirildi.Toplantı öncesi fuayede bir araya gelen Beşikdüzü MYO ve Şalpazarı MYO akademik personelleri birbirleri ile tanışarak dönem hakkında değerlendirmelerde bulundular.
Gerçekleşen kurulda Okul Müdürümüz Dr.Öğr.Üyesi Ertuğrul Karoğlu ve Şalpazarı MYO Müdürü Dr.Öğr.Üyesi Dönüş Gençer güz döneminde birimlerde gerçekleşen Eğitim-Öğretim, Bilimsel, Sosyal, Kültürel ve Sportif faaliyetler konularında Rektör Yardımcımız Prof.Dr.Atiila Çimer hocamıza sunumlarını yaptılar.Sunumların ardından Beşikdüzü MYO ve Şalpazarı MYO Akademik Personellerin görüş ve önerileri alınarak yeni döneme ait hedefler belirlendi.Bu çerçevede yeni dönemde öğrencilerin eğitim ve sosyal hayatlarını daha iyi hale getirecek faaliyetlerin neler olması gerektiği konuları konuşularak diğer yandan okulların bulundukları ilçe ile oluşturulacak güçlü ilişkilerin önemine değinildi.Toplantı sonunda kitap bağışında bulunarak okul kütüpanemize katkıda bulunan akademisyenlerimize Rektör Yardımcımız teşekkür belgelerini takdim etti.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat