Okulumuzda "Üniversite öğrencilerinin bilgiye erişiminin artırılması, iyilik halinin desteklenmesi, ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklığının artırılması" Söyleşisi gerçekleştirildi

Üniversitemiz ve Yüksekokulumuz organizasyonunda düzenlenen üniversite öğrencilerinin bilgiye erişiminin artırılması, iyilik halinin desteklenmesi, ruh sağlığının korunması ve psikolojik dayanıklılığının artırılması konusunda TRÜ Psikolojik Danışma ve Araştırma Merkezinden Öğr. Gör.Dr. Hanife AYDIN öğrencilerimize bilgiler vermek üzere okulumuza geldi. Ruh sağlığının önemine değinen AYDIN; Trabzon Üniversitesi olarak Psikolojik Danışma ve Araştırma Merkezinin öğrencilere kapısının her zaman açık olduğunu dile getirdi. Program sonunda okulumuza gelerek bilgilerini paylaşan Öğr. Gör. Dr. Hanife AYDIN’a, Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner BAŞFIRINCI okulumuz adına  teşekkürlerini sundu.