Üniversitemiz Rektörü Prof.Dr.Emin AŞIKKUTLU ve beraberinde Rektör Yardımcısı Prof.Dr. Atilla ÇİMER geçtiğimiz günlerde okulumuza bir ziyarette bulundular, Ziyaret sırasında öğrenciler ile görüşerek öğrencilerin beklentilerine dair fikirlerini dinleyen Rektörümüz, Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KAROĞLU’u ile okulda gerçekleşen faaliyetler hakkında bilgiler aldı. Okul Müdürümüz içerisinde bulunduğumuz süreçte Beşikdüzü MYO’nun yetiştireceği öğrenciler ile piyasadaki firmaların ihtiyaç duyacağı insan kaynağı noktasında hem ülkenin çeşitli yerlerinden gelen öğrenciler hem de bölge ve ilimizden gelen öğrencilerimizin önemli bir eksikliği gidereceğini dile getirdi.