Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu

Okulumuz Dış Ticaret Bölümü tarafından Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'ne teknik bir gezi düzenlendi.

Okulumuz Dış Ticaret Bölümü tarafından Dış Ticaret Bölümü öğrencilerimizin bilgi ve tecrübelerinin arttırılması amacıyla Beşikdüzü Organize Sanayi Bölgesi'ne teknik bir gezi düzenlendi.

Gezi kapsamında Aktaş Prefabrik, Olgun Klima, Ags Medikal ve Cemsan firmaları ziyaret edilerek firma yetkilileri ile öğrenciler bir araya getirildi. Öğrencilerimiz hem üretim süreçleri hem de ürünlerin ihracatı ile ilgili bilgiler aldılar. Ayrıca Beşikdüzü Organize Sanayi Müdürü Zekeriya Kalyoncu öğrencilere OSB’ler hakkında bilgilendiren bir brifing verdi.

Bölüm öğrencilerinin tecrübi bilgilerinin arttırılması noktasında geziyi organize eden Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Eda BÖLÜK DEMİR ve Bölüm Başkan Yardımcısı Öğr. Gör. Filiz KÖYEL bu tür faaliyetlerle sınıflarda anlatılan teorik derslerin yanı sıra  bölüm öğrencilerinin bu tarz etkinliklerle motivasyonlarının artacağı ve sektör hakkında yerinde bilgi edinmelerinin çok önemli olduğuna vurgu yaparak, ilerleyen süreçte bölüm öğrencilerini bu vb etkinliklerle bir araya getirecek faaliyetler düzenleyeceklerini dile getirdiler.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat