Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürlüğü ile okulumuz organizasyonunda okulumuz öğrencileri ve personeline yönelik olarak "Trafik Güvenliği" konusunda bir toplantı tertip edildi. Düzenlenen toplantıya Beşikdüzü İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Bekar ve Polis Memuru Ümit Çelik katıldı. Gerçekleşen konferansta Çelik;trafik konusunun hayatımızın içinde olan ve her zaman dikkat edilmesi gereken bir olgu olduğu, yapılacak olan bazı ihmallerin hayati sonuçlar doğuracağını vurgulayarak ilgili kurallara uymanın toplum düzeni açısından çok önemsenmesi gerektiğinin altını çizdi.Toplantıya katılan İlçe Emniyet Müdürü Bekar ilçedeki kurumlar arasındaki yakın ilişkilerin önemine değinirken Okul Müdürümüz Dr Öğr Üyesi Ertuğrul KAROĞLU’da teklifimizi kırmayarak okulumuzda böyle bir programın tertip edilmesinde desteklerinden dolayı Bekar’a teşekkürlerini sundu.

İlgili Resimler