Cumhurbaşkanlığı İnsan Kaynakları Ofisi tarafından "Yeni yüzyılın yetenek merkezi (Talent hub of the new century)" teması ile 5 ve 6 Aralık tarihlerinde ilki İstanbul İnsan Kaynakları forumu düzenlendi.

İstanbul Kongre Merkezi'nde düzenlenen foruma Trabzon Üniversitesi Rektörü Sayın Emin Aşıkkutlu’ya, Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Emre Ş. Aslan, Müdür Yardımcıları Trabzon Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi. Muzaffer Ayvaz, Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Doğan Gürdal ve öğrencileri temsilen Kariyer Kulübü Başkanı Özge Yılmaz da eşlik etti.