Okul Müdürümüz Dr.Öğretim Üyesi Ertuğrul KAROĞLU ve Okul Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Taner BAŞFIRINCI okulumuz eski öğrencilerinden Vardallı Mahallesi Muhtarı ve Naninos Pizza'nın sahibi SERDAR SARAÇ'I ziyaret ettiler.

Okul Müdürümüz Dr.Öğretim Üyesi Ertuğrul KAROĞLU ve okul Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Taner BAŞFIRINCI okulumuz eski öğrencilerinden Vardallı Mahallesi Muhtarı ve Naninos Pizza'nın sahibi SERDAR SARAÇ'I ziyaret ederek görüş alışverişinde bulundular. SARAÇ Beşikdüzü MYO nun kendisine büyük katkıları olduğunu belirterek Beşikdüzü MYO nun ilçe açısından çok önemli bir yerinin olduğuna değindi.Okul müdürümüz SARAÇ' a bir girişimci olarak okulumuzun kapısının herzaman açık olduğunu dile getirerek üniversite ve ilçede bulunan işdünyası ile irtibat içinde olunması gerektiğine vurgu yaparak Saraç’a önceki dönem mezuniyet törenine olan katkılarından dolayı teşeklürlerini iletti.