Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu tarafından düzenlenen İş Başvuru ve Meslek Seçimi Similasyon Eğitiminde sertifika almaya hak kazanan 80 öğrenciye düzenlenen törenle sertifikaları takdim edildi. Törene, Trabzon Üniversitesi Kariyer Geliştirme ve Araştırma Merkezi Müdürü Sayın Doç.Dr. Emre Ş. ASLAN, Trabzon İŞKUR Şube Müdürü Sayın Halime BAYRAKTAR, İŞKUR İş ve Meslek Danışmanı Lideri Sayın Barış KANDİL, İş ve Meslek Danışmanı Lideri Sayın Emel ŞAHİNLER ile Basınımızın değerli muhabirleri, akademisyenlerimiz ve Öğrencilerimiz katıldı.