Organ Bağışı konuluğu etkinliğimizi gerçekleştirdik

T.C. Sağlık Bakanlığı Beşikdüzü İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından okulumuza gelerek organ bağışı konusunda bilgilendirme yapan Selma Şen ve Dr Pelin Cinel öğrencileri organ bağışının önemi konusunda bilgilendirdi.Organ bağışının bir çok hayat kurtardığından bahseden Şen bu konuda daha duyarlı olunması gerektiği,organ bekleyerek hayatını devam ettirmeye çalışan binlerce insanının olduğu belirtti.Bu farkındalığın toplum ve sağlık açısından çok önemli olduğuna değinen Dr Cinel öğrencileri organ bağışında bulunmaya davet ederek bu konunun hem bilimsel hem de dini olarak herhangi bir mahsuru olmadığı konusunu öğrencilerle paylaştı.Program sonunda Okul Müdür Yardımcımız Öğr.Gör.Taner Başfırıncı konuşmacılara teşekkür belgelerini takdim etti.