Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından her yıl düzenlenen "Avrupa Mesleki Beceriler Haftası" etkinliği kapsamında Trabzon Üniversitesini temsilen Öğretim elemanımız ve Kariyer Geliştirme Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Doğan GÜRDAL konuşmacı olarak davet edilmiştir. 17.05.2022 tarihinde, Trabzon İl ve İlçelerinde bulunan tüm okulların zoom üzerinden katıldığı etkinlik Hamamizade İhsan Bey Kültür Merkezinde yoğun bir ilgi ve katılımla düzenlendi. Okulumuzu temsilinden dolayı hocamıza teşekkür eder, tebrik ederiz.

İlgili Resimler