Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu

Erkek Futbol ve Kız Voleybol Takımlarımız Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri Turnuvası'nda Son Gün Spor Bilimleri Fakültesi Takımlarına Mağlup Oldular.

Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri Turnuvası'nda Son Gün Saat 17.30 da başlayan Beşikdüzü MYO Erkek Futbol Takımı, Spor Bilimleri Fakültesi Erkek Futbol Takımı maçında ilk yarı başabaş mücadele ile 1-1 geçildi. İkinci yarı, bir gün önce çeyrek final maçını oynayan futbol takımımız yorgunluk nedeniyle güçlü rakibi karşısında fazla direnemedi ve sahadan mağlup ayrıldı.

Saat:17.30'da başlayan diğer bir mücadelede Beşikdüzü MYO Kız Voleybol Takımımız, elinden geleni ortaya koymasına rağmen güçlü rakibi Spor Bilimleri Fakültesi Kız Voleybol Takımına mağlup oldu. 

Spor Şenlikleri boyunca okulumuz takımlarını destekleyen öğrencilerimize, sahada varını yoğunu ortaya koyan ve mücadele eden gençlerimize ve onlardan desteklerini esirgemeyen başta okul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Karoğlu olmak üzere, Müdür Yardımcılarımız Öğr. Gör. Cafer Yunus Özkurt ve Öğr. Gör. Taner Başfırıncı hocalarımıza ve yine takım sorumlulularımız Voleybol'da Öğr. Gör. Orhan Şenses ve Futbolda Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu'na, Öğretim elemanlarımız Aytaç Burak Dereli, Hamza Corut, Doğan Gürdal ile yardımlarını esirgemeyen Nadide Çakıroğlu ile Züleyha Çolak hocalarımıza teşekkür ediyoruz. 

Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri Turnuvası'nı düzenleyen Trabzon Üniversitesi Rektörlüğümüze teşekkür ederiz.

Okulumuzu Söğütlü'deki maçlara ulaştıran Beşikdüzü Belediyemiz Başkanlığına, Kaptan Şoförümüz Kadir'e teşekkür ederiz.

Seneye, İkinci Bilim, Kültür, Sanat ve Spor Şenlikleri Turnuvası'nda buluşmak ümidiyle.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat