Yılın İkinci Akademik Kurulu'nu Gerçekleştirdik

2021-2022 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı İkinci Akademik Genel Kurulu Değerlendirme Toplantısı'nı İ. Doğu Gözaçan Konferans Salonu'nda gerçekleştirdik.
Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Karoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Cafer Yunus Özkurt ve Öğr. Gör. Taner Başfırıncı ile bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.
Toplantıda, 2021-2022 bahar eğitim dönemi ders ve ara sınav sürecinin değerlendirilmesi, Yıllık izinler ve yaz süreci bölüm planlamasının değerlendirilmesi, Akademik danışmanlık sürecinin değerlendirilmesi, Bayram sonrası bölüm bünyesinde yapılması planlanan etkinlik önerilerinin görüşülmesi, Senato toplantısından notların paylaşılması, İş güvenliği eğitimi planlamasının görüşülmesi gibi hususlar görüşüldü.
Okulumuz yönetimi, eski Dış Ticaret Bölümü Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Nuran Öztürk Ofluoğlu ile  Öğr. Gör. Filiz Köyel'e okulumuza hizmetlerinden dolayı plaket takdim ettiler.