SIFIR ATIK: Yüksekokulumuzda "Sıfır Atık Uygulaması" konulu bilgilendirme toplantısı yapıldı

3 Mayıs 2021 Pazartesi günü Sast: 20:30'da Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu akademik ve idari personelimize ‘sıfır atık uygulaması’ hakkında bilgilendirme sunumu yapıldı. Okulumuz Sıfır Atık Komisyonu Başkanı Öğr. Gör. Dr. Yaşar ŞAHİN’in konuşmacı olduğu sunumda, akademik ve idari personelimizin sıfır atık projesini tanıması, benimsemesi ve katılımına yönelik; atıklar ve atık yönetimi, atık yönetiminin önemi, atıkların zararlı etkileri, sıfır atık prensibinin tanımı ve amacı, geri dönüşüm kazançları, kaynağında ayrılabilen atık türleri, kampüsümüzde sıfır atık uygulaması, atık biriktirme noktaları konuları ele alındı.