MEZUNLARLA BULUŞMA: Kariyer etkinlikleri kapsamında Çağrı Merkezi Hizmetleri 2018 mezunları ile aktif olan öğrencilerimiz okulumuzda buluştu

Kariyer etkinlikleri kapsamında Çağrı Merkezi Hizmetleri 2018 mezunları ile aktif olan öğrencilerimiz okulumuzda buluştu. Çalışan mezunlarımız çalışma hayatına yönelik işe girme, çağrı merkezlerinin zorlukları, kariyer basamakları, mesaileri gibi konularda öğrencilerimizle bir söyleşi yaptıktan sonra birlikte voleybol maçı oynadılar. Bu temsili maçı kazanan mezunlarımıza ve öğrencilerimize madalyalarını Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Sayın Ertuğrul KAROĞLU, Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Sayın Züleyha ÇOLAK ve organizasyonu düzenleyen Trabzon Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdür yardımcısı ve Öğr. Gör. Sayın Doğan GÜRDAL Hocalarımız takdim etti. Organizsyonun gerçekleşmesinde emeği gecen başta Meslek Yüksekokulu Müdürümüz, öğretim elemanlarımız, mezun öğrencilerimiz ve aktif öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.