GÜZEL ANILAR BİRİKTİRELİM ETKİNLİĞİ: Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı 2. sınıf öğtrencilerinin katkılarıyla

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı programı 2. sınıf öğrencilerinin " Güzel Anılar Biriktirelim" temalı etkinlikleri kapsamında ilki düzenlenen "Birlikte Öğle Yemeği" organizasyonu 30 Mart 2022 Çarşamba günü okulumuzda gerçekleştirildi.
Öğrencilerimizin davetini kabul ederek etkinliğe katılan yüksek okul müdürümüz Doktor Öğretim Üyesi Sayın Ertuğrul KAROĞLU'na ,  bölümümüzün değerli öğretim elemanlarına ve özellikle arkadaşları için tereddütsüz gayretlerini esirgemeyen değerli öğrencilerimiz Berkay MERT ve Muhammet BAYRAKTAR'a teşekkür ediyoruz.

İlgili Resimler