Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu

YILIN İLK AKADEMİK GENEL KURULUNU GERÇEKLEŞTİRDİK

2021-2022 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı Akademik Genel Kurulu Değerlendirme Toplantısı'nı İ. Doğu Gözaçan Konferans Salonu'nda gerçekleştirdik. 
Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Karoğlu başkanlığında gerçekleşen toplantıya, müdür yardımcıları Öğr. Gör. Cafer Yunus Özkurt ve Öğr. Gör. Taner Başfırıncı ile bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.
Toplantıda, 2021-2022 Eğitim öğretişm yılı güz yarıyılı değerlendirmesi, yüksekokul kurullarının çalışma prensipleri, akademik danışmanlık değerlendirmesi, bölümlerin yapılması planlanan etkinlikleri, yüksekokul ihtiyaçları, akademik kadro ihtiyaçları ve 2021-2022 Eğitim öğretim yılı bahar döneminde akademisyenlerin beklentileri gibi hususlar görüşüldü.
Okulumuz yeni yönetimi, eski müdür yardımcıları Öğr. Gör. Dr. Yaşar Şahin ile Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu'na okulumuza hizmetlerinden dolayı plaket takdim ettiler. Ayrıca, okulumuz güzide öğretim elemanı Büro Hizmetleri ve Sekreterlik bölümü başkanlığından yeni ayrılan ve Kariyer Geliştirme ve Uygulama Merkezi müdür yardımcılığı görevine yeni atanan Öğr. Gör. Doğan Gürdal'a hizmetlerinden dolayı plaket takdim edildi. Hocamıza yeni görevinde başarılar dileriz.

İlgili Resimler


Menüyü Kapat