Okulumuz bünyesinde Üniversitemiz işbirliği ile "Bağımlılıkla Mücadelede Uyum Eğitimi" konulu konferans gerçekleştirildi

Okulumuz bünyesinde Üniversitemiz işbirliği ile "Bağımlılıkla Mücadelede Uyum Eğitimi" konulu konferans, Üniversitemiz Bağımlılıkla Mücadele Koordinatörü/İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Fatma Dilek ŞEKER tarafından gerçekleştirildi. Konferansa eski bir bağımlının “girişi han kapısı çıkışı iğne deliği” sözüyle başlayan Şeker, okulumuz öğrencilerine Bağımlılık konusunda bilgiler vererek bu konuda gençlerin çok dikkat etmesi gerektiğine değindi. Etkinlik sonunda Okulumuz Müdür Yardımcısı Taner Başfırıncı, Şeker'e verdiği bilgilerden dolayı teşekkürlerini sundu.