Okulumuz Bahar Spor Etkinlikleri Futbol ve Masa Tenisi branşlarında gerçekleştirildi

Geleneksel Bahar Spor Etkinlikleri kapsamında düzenlenen futbol ve masa tenisi branşlarında müsabakalar gerçekleştirildi.

Futbol Turnuvasına katılan 8 takım arasında final müsabakasında Daltonlar takımını mağlup eden Emektarlar takımı turnuvada şampiyon oldu. şampiyon takımın kupasını Okulumuz eski müdürlerinden emekli Prof. Dr. Hilmi Zengin hocamız takdim etti.

Masa tenisi turnuvasında kızlarda birinciliği Elif İşleyen ve erkkelerde birinciliği Metehan Doğrul kazandılar.

Spor etkinliklerinin düzenlenmesinde katkıları olan öğretim elemanlarımız Öğr. Gör. Coşkun Aliyazıcıoğlu ve Öğr. Gör. orhan Şenses'e katkılarından dolayı tebrik ediyoruz. Turnuvalara katılan tüm öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.