Öğrencilerimizden Süleyman DEDE’nin “Kitap Seferberliği” adlı projesi kapsamında, Beşikdüzü Çeşmeönü İlkokul ve Ortaokulu’nda inşa edilen kütüphaneye kitap ve oyuncak desteğinde bulunuldu

Okulumuz Dış Ticaret Bölümü öğrencilerinden Süleyman DEDE’nin “Kitap Seferberliği” adlı projesi kapsamında, Beşikdüzü Çeşmeönü İlkokul ve Ortaokulu’nda inşa edilen kütüphaneye kitap ve oyuncak desteğinde bulunuldu. Doç. Dr. Fatma KOLCU’nun yürütücülüğünü üstlendiği bu projede, aynı zamanda Beşikdüzü Merkez İlkokulu’na da çocuk kitapları ve boyama kitapları ile birlikte kutu oyunları hediye edildi. Okulumuz Akademik ve İdari Kadrosu başta olmak üzere tüm öğrencilerimize projeye olan destekleri için teşekkür ederiz.