“Gönüllülük Çalışmaları” dersi kapsamında okulumuz öğrencilerinden Bengüsu Bezgin’in “Kalbindeki İzim” adlı projesi gerçekleştirildi

Çocuklar geleceğimizin güvencesi, yaşama sevincimizdir.
“Gönüllülük Çalışmaları” dersi kapsamında okulumuz öğrencilerinden Bengüsu Bezgin’in “Kalbindeki İzim” adlı projesi, Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KAROĞLU’nun eşliğinde, Okulumuz Dış Ticaret Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Eda BÖLÜK DEMİR koordinatörlüğünde ve Trabzon Beşikdüzü Merkez İlkokulu işbirliğinde gerçekleştirildi. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında düzenlenen etkinlikte, öğrencilerle birlikte Palyaço ve eğlence etkinliği yapıldı. Program devam ederken öğrencilere köpük baloncukları, ışıklı renkli anahtarlıklar, solo test ve şeker dağıtıldı.