Yüksekokulumuz Sektör Buluşmaları kapsamında bölgemizin önemli firmalarından olan Olgun Klima'nın İşletme Müdürü Sayın Zeliha OLGUN'u ağırladı

Yüksekokulumuz Sektör Buluşmaları kapsamında bölgemizin önemli firmalarından olan Olgun Klima'nın İşletme Müdürü Sayın Zeliha OLGUN, Yönetim ve Organizasyon Bölümü/İşletme Programı ikinci sınıf öğrencilerinin "Üretim Yönetimi" dersine yönelik bir sunum gerçekleştirdi. Okulumuz idari bina toplantı salonunda gerçekleştirilen sunumda, İşletme Müdürü Zeliha Olgun üretim süreçleri hakkında bilgi ve deneyimlerini büyük bir özveri ile paylaştı. Yüksekokul müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KAROĞLU, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner BAŞFIRINCI ve Öğr. Gör. Filiz KÖYEL'in de katılımıyla gerçekleşen etkinlik sonrasında, Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KAROĞLU ve etkinliğin Moderatörü Öğr. Gör. Dr. Betül ŞAHİN tarafından katılım ve değerli sunumlarından dolayı Zeliha OLGUN'a teşekkür belgesi takdim edildi.