23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçemizde gerçekleştirilen törene Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KAROĞLU katıldı

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle ilçemizde gerçekleştirilen çelenk koyma törenine akabinde kortej yürüyüşüne ve ilçe stadyumunda yapılan kutlama programına üniversitemizi temsilen Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KAROĞLU katılım sağlayarak Bayram münasebetiyle ilçemizde gerçekleştirilmiş olan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere başarı belgelerini takdim etti. Bu vesile ile tüm çocukların bayramını kutlayarak, Cumhuriyetimizin bânisi Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, silah arkadaşlarını ve ebediyete irtihal etmiş olan gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.