Gönüllülük Çalışmaları” dersi kapsamında okulumuz öğrencilerinden Ayşenur KILIÇ’ın “Benim Dünyamda Sen Hangi Renksin” adlı proje, Trabzon Beşikdüzü Merkez İlkokulu işbirliğinde gerçekleştirildi.

Her çocuk öğrenir, bazen aynı anda bazen farklı anda, bazen aynı yolla bazen farklı yolla. “Gönüllülük Çalışmaları” dersi kapsamında okulumuz öğrencilerinden Ayşenur KILIÇ’ın “Benim Dünyamda Sen Hangi Renksin” adlı projesi, Trabzon Beşikdüzü Merkez İlkokulu işbirliğinde gerçekleştirildi. 2 Nisan Dünya Otizm Farkındalık Günü’nde düzenlenen ve eğitimde fırsat eşitliğinin vurgulandığı proje, Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner BAŞFIRINCI koordinatörlüğünde, otizmli öğrencilerin aynı yaş grubundaki öğrencilerle bir araya gelmesiyle lego parçaları birleştirme, KILIÇ’ın temin ettiği FUNNY MAT boyama setleri ile boyama yapma, sandalye kapmaca oynama ve değerli eğitmenlerimizle eşliğinde tişört boyama oyunuyla sona erdi.