Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü/Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı/Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında Trabzon Valiliği Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi'ni ziyaret ettik.

Büro Hizmetleri ve Sekreterlik Bölümü/Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı/Gönüllülük Çalışmaları dersi kapsamında proje yürütücüsü Merve KARBUZ ve gönüllü arkadaşlarının organize ettiği “Huzur Evi Ziyareti” adlı etkinlik, Trabzon Valiliği Trabzon Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon merkezi ziyaret edilerek gerçekleştirildi. Öğrenci grubumuz yaşlılarımızla bir araya gelerek onların yanında olmanın, onların yaşamına dokunmanın mutluluğunu yaşadı. Ziyaret sırasında öğrenciler, huzurevi sakinleriyle sohbet edip, onların hikayelerini dinledi ve birlikte keyifli vakit geçirdi. Ayrıca, öğrenciler tarafından hazırlanan küçük sürprizler, huzurevi sakinlerinin yüzlerinde tebessüm oluşturdu.