Okulumuz Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’nün etkinlikleri kapsamında dış paydaşımız olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir meslek mensupları toplantısı, okulumuzda düzenlendi.

Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Bölümü’müz etkinlikleri kapsamında dış paydaşımız olan Serbest Muhasebeci Mali Müşavir meslek mensupları toplantısı, okulumuzda düzenlendi. Söz konusu toplantıya Çarşıbaşı, Tonya, Vakfıkebir, Beşikdüzü ve Şalpazarı ilçelerini kapsayan bölge içerisinde faaliyet gösteren 21 meslek mensubu katıldı. Toplantı kapsamında bölüm ile ilgili durum değerlendirmesi yapılarak öğrencilerimizin edindikleri bilgi ve becerilerin uygulama süreçleri içerisinde yer alan meslek stajı ile ilgili sorunlar dile getirildi, çözüm önerileri sunuldu. Karşılıklı fikir alışverişleri sonrası dilek ve temenniler ile toplantı sona erdi.