Üniversite Tanıtım ve Kariyer Günleri etkinliğine Beşikdüzü MYO olarak katılım sağladık. Trabzon Hilton Otel’de düzenlenen ve yoğun ilgi gören fuarda YKS uzmanları, tercih danışmanları, meslek profesyonelleri, YKS eğitim yayıncıları, yurtdışı eğitim danışmanları ve aday öğrencilerle bir araya gelen Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner BAŞFIRINCI, Okulumuz İletişim Koordinatörü Öğr. Gör. Filiz KÖYEL Pazarlama Programı öğrencilerimizden Çağatay ŞENTÜRK ve Nedim DİLEMEZ, 5 yılını Trabzon Üniversitesi bünyesinde geride bırakan Okulumuzla ilgili teknik, idari ve akademik bilgiler verdi. Fuarda kurulan meslek bölüm tanıtım atölyelerinde yarım saatlik eşzamanlı oturumlar gerçekleştirildi. YKS Hazırlık ve Motivasyon Konferansında akademisyenlerimiz tarafından hazırlık, etkili sınav çalışma ve test çözüm teknikleri, sınav motivasyonu, inovasyon-girişimcilik ve kariyer planlama konularında bilgiler verildi. Öğrenci ve ziyaretçiler Yüksekokulumuzun, her yönüyle tercih edilme noktasında sunduğu avantajları bizzat bölüm hocalarından dinleme ve öğrenme fırsatı buldu.