Dış Paydaşlarımızla İlişkilerimizi Geliştiriyoruz

Dış Paydaşlarımızla İlişkilerimizi Geliştiriyoruz: Let’s NEET Up – Haydi Gençler İleri / Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası
T.C. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Dış İlişkiler ve Avrupa Birliği Genel Müdürlüğü "Ne Eğitimde Ne İstihdamda Olan Gençler için İşgücü Piyasasını Destek Programı (NEETPRO)" Hibe Programı kapsamında Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası koordinatörlüğünde, Doğu Karadeniz Kalkınma Ajansı ortaklığı ile yürütülen TREESP1.2. NEETPRO/P03/275 referans numaralı "Let's NEET Up!-Haydi Gençler İleri" isimli projemiz kapsamında, Okulumuz öğretim üyesi Dr. Öğr. Üyesi Ersin BURNAZ tarafından verilen Satış Danışmanlığı eğitimi tamamlanmış olup, katılım sağlayan 28 kursiyerin tamamı Mesleki Yeterlilik Kurumu tarafından yapılan sınavda başarılı oldu. Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Erkut Çelebi’nin katılımıyla gerçekleşen sertifika töreninde başarılı kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.