Başarılı Mezunlarımızla Gurur Duyuyoruz: ONUR TAYFUN

Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Pazarlama Programından 2013 yılında mezun olan değerli öğrencimiz Onur Tayfun, bir meslektaş olarak ziyaretimize gelerek bizleri mutlu etmiştir. Bölümümüzden mezun olduktan sonra 2019 yılında KTÜ Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı Pazarlama Programında Yüksek Lisansını tamamlayan öğrencimiz, 2020 yılından itibaren İstanbul Gelişim Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Havacılık Yönetimi Bölümünde Araştırma Görevlisi olarak çalışmaktadır. 2023 yılında itibaren de Kocaeli Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İşletme Ana Bilim Dalı Üretim Yönetimi ve Pazarlama Programında Doktora eğitime devam etmektedir.
Yapılabilecek ortak akademik çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulunduğumuz Onur’un, halen bölümümüzde öğrenim görmeye devam eden öğrencilerimize örnek olmasını temenni ediyor, kendisine hayatının geri kalan kısmında üstün başarılar diliyoruz.