Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği ve WORLDEF E-Ticaret Vakfı organizatörlüğünde düzenlenen “E-Ticaret ve E-İhracat'ta En Yeni Trendler ve Stratejiler” Konferansına Okulumuz Dış Ticaret öğrencileri ile katılım sağladık. Konferansta öğrencilerimiz “E-ticaret ve E-İhracat Temel Bilgiler”, “E-İhracat Devlet Teşvikleri”, “Global E-Ticaret Yazılım Altyapısı”, “Trendyol”, “E-İhracat Entegrasyon Sistemleri”, “Uçtan Uca E-Ticaret Lojistiği”, “ETSY”, “Amazon”, “Başarı Hikayeleri”, “Alibaba.com”, “Ozon Global”, “HepsiJet” ve “E-Ticarette Dijital Pazarlamanın Önemi” konularında uzmanlar tarafından bilgilendirildiler. Öğrencilerimizin geleceklerini şekillendirmeleri açısından çok değerli bilgileri almalarını sağlayan, bu etkinliğe katılabilmeleri için kontenjan ayıran ve bizi etkinlik boyunca yalnız bırakmayan Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği Şube Müdürü Dr. Arzu EROL’a, etkinlik için gerekli görüşmeleri ayarlayan ve etkinlik boyunca desteğini esirgemeyen Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner BAŞFIRINCI’ya, etkinlik sürecinde öğrencilerimizin yönlendirilmesi konusunda gösterdikleri özverili çalışmalarından dolayı Dış Ticaret Bölümü Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Eda BÖLÜK DEMİR,  Öğr. Gör. Orhan ŞENSES ve Öğr. Gör. İsmail Kenan DEMİR’e teşekkür ederiz.