Okulumuz akademisyenlerinden Öğr.Gör. İsmail Kenan Demir ve Öğr.Gör.  Eda Bölük Demir tarafından hazırlanan Robotik Kodlama etkinliği Atatürk Anaokulu 5B Sevgi Çiçekleri sınıfı ile birlikte gerçekleştirildi. Öğr.Gör.İsmail Kenan Demir tarafından hazırlanan 4 adet programlanabilir araba ile iki farklı parkuru bitirmeye çalışan okul öncesi öğrencileri robotik kodlamanın temellerini öğrenmiş oldular. Projenin gerçekleştirilmesi esnasında desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul KAROĞLU, Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner Başfırıncı ve Sevgi Çiçekleri Sınıfı Öğretmeni Sema TULUM'a teşekkür ederiz.