ODTÜ'de Kariyer Merkezi Çalışanları için Yenilikçi Kariyer Danışmanlığı Eğitimi Gerçekleştirildi: Etkinliğe okulumuz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Doğan Gürdal katıldı

Okulumuz Öğretim elemanlarından, Trabzon Üniversitesi Kariyer Merkezi Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Doğan Gürdal, ODTÜ'nün TÜBİTAK 4005 Yenilikçi Eğitim Uygulamaları Destekleme Programı kapsamında düzenlediği üniversite kariyer merkezlerinde görev yapan öğretim elemanlarının kariyer danışmanlığı becerilerini geliştirmeyi amaçlayan eğitime katıldı. 08- 12 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilen eğitimin sonunda, TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Sayın Hasan MANDAL ve ODTÜ Rektörü Prof. Dr. Sayın Mustafa Verşan KÖK, katılımcılara sertifikalarını verdi. Program; ODTÜ Teknokent'e, ODTÜ Tasarım Ofisine ve ODTÜ Toplum Bilimleri Ofisine teknik gezi yapılmasının ardından sona erdi.