Haberler :::
-
Dönem Sonu Yemek Etkinliğimiz
-
Öğr.Gör. Eda Bölük Demir - Teşekkür Plaketi
-
2024-2025 Öğretim Yılı Bahar Dönemi Sonu Akademik Kurul Toplantısı
-
Beşikdüzü MYO TRT Trabzon Radyosu’nda!
-
Vefat - Öğr.Gör. Gündüz PULAT
-
AFAD Gönüllülerimiz Sel Felaketinde Görev Başındaydı
-
Ortak Dersler Komisyonu Toplantısı
-
İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi
-
Dış Ticaret Bölümü Dönem Sonu Kahvaltı Etkinliği ve Geleneksel Mezuniyet Pastası
-
Kadına Şiddet ve KADES Uygulaması - Konferans
-
Trabzon Limanı - Teknik Gezi
-
🎉 Beşikdüzü MYO’da Baharın Ritmi Piknikle Geldi! 🌿☀️
-
"Kooperatifçilik" Konferansı Gerçekleştirildi
-
Erasmus+ Bilgilendirme Konferansı Gerçekleştirildi
-
30. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİMİZ
-
Bilimsel Araştırma Projeleri - BAP Toplantısı
-
Dış Ticaret Bölümü Üniversite–İş Dünyası İş Birliği Kapsamında Beşikdüzü OSB Ziyareti
-
Yönetim ve Organizasyon Bölümü Danışma Kurulu Üyesi Ziyaretleri
-
"İdeal Kilonu Öğren, Sağlıklı Yaşa"
-
Beşikdüzü Deniz Faciası'nın 25. Yılında Saygı ve Rahmetle Andık
Toplam 439
Okunma Sayısına Göre Haberler :::
-
Vefat - Öğr.Gör. Gündüz PULAT
-
Meslek Yüksekokulumuz Kontenjanları %100 Doluluk Oranına Ulaştı
-
30. DÖNEM MEZUNİYET TÖRENİMİZ
-
BMYO AİLESİ İFTAR YEMEĞİ
-
İşletme Yönetimi Programı-Öğrenci Oryantasyonu
-
Muhasebe ve Vergi Uygulamaları Programı - Öğrenci Oryantasyonu
-
İlçe Protokolü Paydaş Toplantımız
-
Yangın ve Afet Bilinci - Tatbikat / Konferans
-
Mesleki Söyleşiler-3
-
Akademik Kurul Toplantısı
-
Pazarlama Programı - Öğrenci Oryantasyonu
-
Mesleki Söyleşiler-4
-
Çağrı Merkezi Hizmetleri Programı - Öğrenci Oryantasyonu
-
İlçemizin Değerli Kadınları ile Okulumuzun Akademik ve İdari Kadrosunda Görev Yapan Kadınlarından Okulumuz Kız Öğrencilerimize İftar Yemeği
-
Sektör Temsilcisi ve Mezun Öğrenci Ziyaretlerimiz
-
Dış Ticaret Programı - Öğrenci Oryantasyonu
-
İş Hayatında Örgütsel İletişim ve Beden Dili - Söyleşi
-
İnternet Dolandırıcılıkları - Eğitim Semineri
-
Pazarlama ve Reklamcılık Bölümü Geleneksel Dönem Başı Kahvaltısı
-
Dış Ticaret Bölümü Dönem Sonu Kahvaltı Etkinliği ve Geleneksel Mezuniyet Pastası