Okulumuzda, Gençlik-Su Buluşması başlığı altında Küresel İklim Değişikliği ve Su Verimliliği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenlendi

Okulumuzda, Gençlik-Su Buluşması başlığı altında Küresel İklim Değişikliği ve Su Verimliliği konularında farkındalık oluşturmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, KTÜ Öğretim Üyesi Prof. Dr. Bülent TURGUT iklim değişikliğinin nedenleri ve sonuçlarını; TMMOB Ziraat Mühendisleri Odası Trabzon Şube Başkanı Cemil PEHLEVAN ise su kaynaklarında yaşanan kıtlık sorunu ve su kullanımında tasarruf sağlamak amacıyla neler yapılması gerektiği konusunda değerli bilgileri aktardı. Okulumuz Dr. Öğr. Üyesi Nuran ÖZTÜRK OFLUOĞLU’nun moderatörlüğünde gerçekleşen etkinlik, TURGUT ve PEHLEVAN’a teşekkür ve memnuniyetin iletilmesinin ardından sona erdi.