Avrupa Birliği finansmanlığında, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkı ve ev sahipliği ile "Avrupa Birliği Yolunda KOBİ'ler" adlı toplantıya katıldık

Avrupa Birliği finansmanlığında, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nın katkı ve ev sahipliği ile "Avrupa Birliği Yolunda KOBİ'ler" adlı toplantıya, okulumuz öğrencileri ile birlikte Öğr. Gör. Orhan ŞENSES ve Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör Taner Başfırıncı katıldı. Etkinlikte KOBİ'lerin yapmış oldukları üretim faaliyetlerinde karbon ayak izinin önemine değinilirken aynı zamanda KOBİ'lere yönelik devlet destekleri hakkındaki değerli bilgiler de kurum yetkilileri tarafından aktarıldı. Öğrencilerimizin bu gibi toplantılarda bulunmasının ne kadar önemli olduğunun farkında olan okul yönetimimiz, bundan sonraki süreçte de yine aynı şekilde bu tür faaliyetlere katılımımızın devam edeceğini öngörmektedir.