Beşikdüzü İlçe Sağlık Müdürlüğü ve Okulumuz işbirliğinde Hemşire Selma Şen’in katılımıyla, Bağımlılık konulu bir toplantı düzenlendi. Şen artan madde bağımlılığının özellikle gençleri hedef aldığı konusunda uyarılarda bulunurken aynı zamanda yaşam koşullarımızı olumsuz yönde etkileyen teknoloji, alış-veriş, sürekli yemek yeme gibi farklı bağımlılık konularına da değindi. Gerçekleşen toplantıya katılan öğrencilerin Öğr. Gör Filiz KÖYEL koordinasyonluğunda bu konuya dikkat çekilmesine yönelik birer sağlık elçisi olarak görev alacakları ve farklı faaliyetlerin planlanacağı bilgisi paylaşıldı. Toplantı sonunda verdiği bilgilerden dolayı Şen'e Okul Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Taner Başfırıncı teşekkürleri iletti.