MEZUNİYET Sınav tarihleri açıklandı: 5 - 6 Temmuz 2022. DİKKAT! Duyuru sayfasındaki Dilekçeyi düzenleyip bmyo@trabzon.edu.tr adresine göndermelisiniz

Mezuniyet sınavları için DİLEKÇE Bilgilendirmesi

Mezuniyet sınavları Üniversitemiz 2021-2022 Eğitim öğretim yılı Akademik Takviminde belirtilen 5-6 Temmuz 2022 tarihlerinde yapılacaktır. Mezuniyet sınavı hakkı olan ilgili öğrencilerimiz dersin birimlerce ilan edilen sınav tarihinden önceki iş günü ekli Dilekçe, yazdırılıp, okunabilir şekilde doldurulacak, imzalanacak, okunabilir şekilde-çözünürlükte resmi çekilecek (resmi düzenleyiniz, sadece dilekçenin resminin olmasına dikkat ediniz), bmyo@trabzon.edu.tr adresine mail olarak gönderilecek (yapabilen pdf dokümanı olarak da gönderebilir)

Dilekçe örneği için tıklayınız

2021-2022 Eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı MEZUNİYET sınav programı (5-6 Temmuz 2022)

Daha fazla bilgi almak için tıklayınız