Staj Muafiyet Şartları ve Belgeleri

BAŞVURU ŞARTLARI
  • Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu tüm programlarında staj muafiyeti başvurusu için, öğrenim görülen meslek alanına ait bir işyerinde (örneğin; muhasebe programı öğrencisi muhasebe alanında) sigortalı olarak çalışılmış gün sayısı en az 180 işgünü olmalıdır. İlgili kontroller SGK Meslek Kodları üzerinden yapılır. Sigortalı olduğunuz meslek kodu, eğitim gördüğünüz program ile uyumlu olmaz ise, muafiyet durumunuz kabul edilmez. Bu nedenle, öncelikle sigortalı olduğunuz meslek kodunu kontrol ediniz.
  • SKG Meslek Kodları için tıklayınız
  • Staj muafiyeti durumunuz ile ilgili danışman öğretim elemanınız ile görüşünüz.
  • İşlemlerinizin hızlı ilerleyebilmesi için belgeleri eksiksiz tamamlayıp E posta yoluyla Beşikdüzü MYO E-Posta adresine iletiniz. İstenirse belgelerin aslını kısa bir zaman içerisinde posta yoluyla Beşikdüzü MYO öğrenci işleri bürosu adresine gönderiniz.
  • Kurumsal E-Posta Adresi: bmyo@trabzon.edu.tr
  • Beşikdüzü MYO Öğrenci İşleri Bürosu Adresi: Trabzon Üniversitesi Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu Öğrenci İşleri Bürosu Vardallı Mah. Prof. Dr. Aydın Dumanoğlu Cad. No: 1 61800 Beşikdüzü TRABZON
  • Posta yoluyla gönderilen stajların tüm sorumluluğu öğrencinin kendisine aittir.
  • Öğrenciler staj belgelerini posta yoluyla gönderdikleri zaman kontrol amacıyla Beşikdüzü MYO Öğrenci İşleri Bürosu 0462 455 4878 numaralı telefondan öğrenmelidirler. Ayrıca, Beşikdüzü MYO Santral Numaralarımız 0462 455 4800 ve 0462 455 4801'dir.

BAŞVURU EVRAKLARI

Özel işyerlerinde çalışanlar için istenen muafiyet belgeleri

• Özel İşyerlerinde Çalışanlar İçin Staj Muafiyet Formu için tıklayınız
  • SGK Hizmet Döküm Belgesi