Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Karoğlu beraberinde Yüksekokul Sekreterimiz Ali Şen ile Tonya ilçemizde çeşitli kurumları ziyaret ettiler.

Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Karoğlu beraberinde Yüksekokul Sekreterimiz Ali Şen ile Tonya Meslek Yüksekokulu'nu ziyaret etti. Nazik konukseverlikleri için Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Barış Türkler'e ve Yüksekokul Sekreteri Hakan Kamiloğlu'na teşekkür ederiz.
Akabinde Yüksekokul Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ertuğrul Karoğlu beraberinde Yüksekokul Sekreterimiz Ali Şen ile Tonya Milli Eğitim Müdürü olarak atanan Emrah Demiral 'ı ve Tonya Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü olarak atanan Hüseyin Gülay'ı makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Görevlerine yeni atanan Müdürlerimize üstün başarılar temenni ederiz.