"Şiddet ile Mücadele" konulu seminer, Uzm. Psikolog Danışman Ahmet KÖROĞLU’nun etkili sunumuyla okulumuzda gerçekleşti. Şiddet farkındalığı konusunun incelendiği seminerde, özellikle dezavantajlı konumda olan kadınların ve çocukların maruziyetleri noktasında başvurması gereken ilgili birimler ve verilecek danışmanlık hizmetleri dile getirildi. Seminerde "Şiddet" konusunun birçok açıdan ele alınması gerektiğini ifade eden KÖROĞLU, gün geçtikçe artan vakalara dikkat çekerek bu konuda toplumun birçok kademesinde bu konunun hassasiyetinin doğru bir şekilde ele alınması gerektiğini vurguladı. Ardından Okul Müdürümüz Dr. Öğr Üyesi Ertuğrul KAROĞLU, Uzm. Psikolog Danışman Ahmet KÖROĞLU'na okulumuz öğrencilerine aktarmış olduğu değerli bilgilerden dolayı teşekkürlerini iletti.