Okulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı olarak 2024 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası'na katıldık

2024 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası 378, 2024 Dünya İnternet Klavye Şampiyonası ise 1174 kişinin katılımı ile online olarak düzenlendi. Okulumuz Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı’ndan Öğr. Gör. Gönül ERDEM AKAN’ın koordinatörlüğünde 17-20 yaş anadil kategorisinde Gökdeniz TOSUN ve Gizem KOÇALİ ile 21-99 yaş anadil kategorisinde Gamze BİLGİÇ, 2023 yılında ise İrem Nur TAHMİSOĞLU yarışmalara katıldı.

BAŞARI DERECESİ TÜRKİYE DÜNYA
Gökdeniz TOSUN 31 170
Gizem KOÇALİ 66 548
Gamze BİLGİÇ 25 ---
İrem Nur TAHMİSOĞLU (2023 yılında) 22

Öğrencilerimiz ilk kez Klavye Teknikleri dersi kapsamında toplam 56 saat 10 parmak F klavye hızlı yazım teknikleri eğitimi alarak deneyimlileri kapsayan 2024 Türkiye İhsan Yener Klavye Şampiyonası ve Dünya İnternet Klavye Şampiyonalarında barajı geçerek sıralamaya girdiler. Hem Öğr. Gör. Gönül ERDEM AKAN’ı hem de öğrencilerimizi tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

İlgili videoyu izlemek için tıklayınız