Kayıt Yenileme ve Derse Yazılımlar

03 Şubat 2020 Pazartesi

2019–2020 eğitim öğretim yılı bahar yarıyılı kayıt yenileme ve derse yazılımlar 3 Şubat 2020 - 7 Şubat 2020 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir.
  • Kayıt yenileme ve derse yazılımlar http://ekampus.trabzon.edu.tr/ linkinden girilerek yapılacaktır.
  • ÖNEMLİ NOT:
  • Seçmeli Derslerin TAMAMI seçilecektir.
  • Eğer seçmeli dersler kendi e-kampüs sayfanızda görünmüyorsa öğrenci işleri (0462 455 4884 - 0462 455 4765) ile irtibata geçiniz.
  • Sınıf ders listelerini görmek için programınızın ders bilgi paketini tıklayınız.
  • Geçen yılın Bahar dönemi YANO - Yarıyıl Ağırlıklı Not Ortalaması - 2 ve üzeri olan öğrenciler DC notlu dersleri OB (Ortalama ile Başardı) ile geçmişlerdir. Bu derslerin tekrar kaydının yapılmaması gerekmektedir.

• Normal öğretimde okuyan beklemeli öğrenciler (3. sınıf ve daha üst sınıflar) 2019-2020 eğitim-öğretim yılı ikinci (Bahar yarıyılının) taksitini  VAKIF BANKASININ GİŞE, İNTERNET BANKACILIĞI VE MOBİL BANKACILIK ARACILIĞIYLA T.C KİMLİK NUMARASI VE ÖĞRENCİ NUMARASINI KULLANARAK TÜRKİYEDEKİ BÜTÜN ŞUBELERİNDEN ÖDEYEBİLECEKLERDİR.
  • Harç ödeme makbuzunu, gerektiğinde ibraz edilmek üzere lütfen saklayınız. (Talep edilmedikçe harç ödeme makbuzunu öğrenci işlerine getirilmesine gerek yoktur.)
  • KARTSIZ İŞLEMLER: Giriş-->Ödemeler--> Üniversite ve Sınav Ödemeleri-->Üniversite Ödemeleri-->T.C Kimlik Numarası-->Cep telefonu-->Üniversite seç-->(6 Trabzon Üniversitesi) Öğrenci Numarası-->ödeme onayı yap)

• Beşikdüzü Meslek Yüksekokulu telefon rehberi için tıklayınız